SAJTÓKÖZLEMÉNY

Értesítjük az olvasókat és Malom Központ bérlőit és vásárlóit hogy dr. Fekete István Csabát - tevékenységét 2015. szeptember 21-től szüneteltető kecskeméti ügyvédet - a bevásárlóközpontot tulajdonló ES Invest Kft. taggyűlése 2016. május 3-án azonnali hatállyal visszahívta ügyvezetői tisztségéből. A taggyűlés döntését jogerősen jóváhagyta a Fővárosi Ítélőtábla. Az I. fokú és a II. fokú bírósági ítéleteket a társaság honlapján közzétettük, ott bárki megtekintheti. Dr. Fekete István Csaba volt ügyvezető törlése folyamatban van a cégnyilvántartásban. A közleményt azért jelentettük meg, mert tudomásunkra jutott, hogy dr. Fekete István Csaba - másokat megtévesztve - önmagát még mindíg az ES Invest Kft. ügyvezetőjének adja ki. (Nem kizárt, hogy esetleg erre való hivatkozással pénzt is kérhetett.)
Az ES Invest Kft. nem vállal felelősséget a rosszhiszemű álképviselő dr. Fekete István Csaba által a társaság nevében tett valótlan jognyilatkoza- tokból származó károkért.
A Fővárosi Ítélőtábla döntése alapján a Malom Bevásárlóközpontot tulajdonló ES Invest Kft. ügyvezetői 2016 május 3.- a óta Somogyi Endre, Reinspach Roland és Leitert Tamás, önálló cégképviseleti joggal.

ES Invest Kft.