FASHION REGGELI
2025. szeptember 13.
Szeretettel várunk mindenkit 2025. szeptember 13-án, szombaton 9:30-kor a Malom Moziban, az idei év negyedik Fashion reggelijén! .
Témánk ezúttal: „Kulináris kalandozások!”
Meghívott vendégek:
Farkas Ágota – Szín- és stílustanácsadó, stylist
Kéri Fanni - dietetikus
Fehér Anna - borszakértő
Tóth Edu – író, humorista
Bánfi Ákos – Starbucks üzletvezetője, kávéspecialista
NUXE márka képviselet
Ízlelőbimbókat felkészíteni, ezen a szombaton egy igazán ízgazdag kalandra hívunk Benneteket! Lesznek finom falatok, kávé sé borkóstoló, nyereményjáték, izgalmas sztorizgatások!
Hogy mivel is készülünk Nektek?
Mi az a mikrobiom és miért fontos a bélflórád egészsége?
A testedben trilliónyi mikroorganizmus dolgozik érted – vagy ellened. A „jó” baktériumok egyensúlya hatással van az emésztésedre, immunrendszeredre, hormonháztartásodra és még a hangulatodra is. Ebben az előadásban megmutatom, hogyan tudod táplálkozással támogatni a mikrobiomod, és milyen ételeket érdemes kerülnöd vagy beépítened a mindennapokba.
Gyakorlati tippek, közérthető magyarázatok és inspiráció egy egészségesebb bélflórához – dietetikusi szemmel.
Kéri Fanni dietetikus szenvedéllyel és elkötelezettséggel segíti az embereket az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb élet elérésében. Tanulmányait a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végezte, ahol mélyreható tudást szerzett a táplálkozástudomány területén. Szakmai alapjai szilárdak, és az évek során megszerzett tapasztalatait a legjobb gyakorlati megoldásokkal ötvözi.
Munkája során mindig is azt vallotta, hogy a táplálkozás nem csupán az egészség megőrzéséről szól, hanem arról is, hogy az ember jól érezze magát a saját testében. Holisztikus szemléletének köszönhetően az egészséget nem pusztán a tányérra kerülő ételek határozzák meg: hisz abban, hogy a megfelelő táplálkozás, a mentális egyensúly, a mozgás és a tudatosság együtt teremtenek valódi harmóniát. Tanácsadásai ezért nem csak étrendeket, hanem komplex, hosszú távon is fenntartható életmódtámogatást kínálnak.
"Stílus tálalva – amikor a divat is fogás"
Az öltözködésnél és az ételeknél is fontos az első benyomás, a kompozíció és a történet. De tényleg minden csak tálalás kérdése?
Te hogyan mesélsz történetet a konyhában? És a megjelenéseddel?
Bevált recepteket hozok neked, hogy hogyan öltözz egy gasztro eseményre (runch, borvacsora).
Körülnézünk a "konyha országok" öltözködési stílusában is. A laza olasz vagy az elegáns francia stílus áll hozzád közelebb? Esetleg a japán minimalizmus?
Citrom, narancs, eper ennéd vagy fel is vennéd? Gasztronómiai minták a ruhákon. Tedd, ne tedd!
Farkas Ágota szuper tippekkel érkezik ez alkalommal is!
„Nem nyerhetsz mindig kölyök!”
Vendégünk lesz TÓTH EDU, aki legújabb könyvéről mesél a reggelin! A "??? ????ℎ???? ??????, ??̈???̈? - ?????????????́??? ??̈???́????", az apaság kihívásait, tanulságait, és persze vicces mozzanatait tárja elénk Edu szerethető, vicces stílusában.
A Libri könyvesbolt jóvoltából a helyszínen vásárolhattok könyvet, melyet Edu a helyszínen dedikál.
Velünk tart Bánfi Ákos, a Starbucks üzletvezetője, , aki a kávézás rejtelmeibe avat be bennünket és szuper nyereményjátékkal is érkezik!
A NUXE márka jóvoltából beszélgetünk az őszi bőrápolásról is és bemutatjék legújabb termékeiket is!
A Fashion reggeli vendége lesz Fehér Anna, borkereskedő, borász, és gasztrokalandozó — magyarul: hivatásos ízvadász! Az ő szakmájában a bor nem csak ital, hanem életfilozófia – és néha mentőöv is egy hosszú nap végén. Tartsatok velünk a reggelin, ahol az ízek mesélnek, Anna pedig néha közbeszól egy sztorival (vagy kettővel).
Addig is a naptárba íjátok be és regisztráljatok az eseményre:
2025. szeptember 13. Fashion reggeli – Malom Központ
Regisztráció: [email protected]
Részletekért kövessétek a Facebook eseményünket:
https://www.facebook.com/events/897833172509138
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!
Részvételi szándékodat jelezd mihamarabb a [email protected] e-mail-címen!