GINOP-8.3.5-18/B HITELPROGRAM KERETÉBEN, FORGÓESZKÖZ FINANSZÍROZÁS
="FASHION

FASHION REGGELI

szeptember-13 - szeptember-13

FASHION REGGELI

2025. szeptember 13.


Szeretettel várunk mindenkit 2025. szeptember 13-án, szombaton 9:30-kor a Malom Moziban, az idei év negyedik Fashion reggelijén! .


Témánk ezúttal: „Kulináris kalandozások!”


Meghívott vendégek:


  • Farkas Ágota – Szín- és stílustanácsadó, stylist

  • Kéri Fanni - dietetikus

  • Fehér Anna - borszakértő

  • Tóth Edu – író, humorista

  • Bánfi Ákos – Starbucks üzletvezetője, kávéspecialista

  • NUXE márka képviselet



Ízlelőbimbókat felkészíteni, ezen a szombaton egy igazán ízgazdag kalandra hívunk Benneteket! Lesznek finom falatok, kávé sé borkóstoló, nyereményjáték, izgalmas sztorizgatások! 



Hogy mivel is készülünk Nektek?




Mi az a mikrobiom és miért fontos a bélflórád egészsége?


A testedben trilliónyi mikroorganizmus dolgozik érted – vagy ellened. A „jó” baktériumok egyensúlya hatással van az emésztésedre, immunrendszeredre, hormonháztartásodra és még a hangulatodra is. Ebben az előadásban megmutatom, hogyan tudod táplálkozással támogatni a mikrobiomod, és milyen ételeket érdemes kerülnöd vagy beépítened a mindennapokba.
Gyakorlati tippek, közérthető magyarázatok és inspiráció egy egészségesebb bélflórához – dietetikusi szemmel. 


Kéri Fanni dietetikus szenvedéllyel és elkötelezettséggel segíti az embereket az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb élet elérésében. Tanulmányait a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végezte, ahol mélyreható tudást szerzett a táplálkozástudomány területén. Szakmai alapjai szilárdak, és az évek során megszerzett tapasztalatait a legjobb gyakorlati megoldásokkal ötvözi.

Munkája során mindig is azt vallotta, hogy a táplálkozás nem csupán az egészség megőrzéséről szól, hanem arról is, hogy az ember jól érezze magát a saját testében. Holisztikus szemléletének köszönhetően az egészséget nem pusztán a tányérra kerülő ételek határozzák meg: hisz abban, hogy a megfelelő táplálkozás, a mentális egyensúly, a mozgás és a tudatosság együtt teremtenek valódi harmóniát. Tanácsadásai ezért nem csak étrendeket, hanem komplex, hosszú távon is fenntartható életmódtámogatást kínálnak.



"Stílus tálalva – amikor a divat is fogás"


Az öltözködésnél és az ételeknél is fontos az első benyomás, a kompozíció és a történet. De tényleg minden csak tálalás kérdése?


Te hogyan mesélsz történetet a konyhában? És a megjelenéseddel? 


 Bevált recepteket hozok neked, hogy hogyan öltözz egy gasztro eseményre (runch, borvacsora).


Körülnézünk a "konyha országok" öltözködési stílusában is. A laza olasz vagy az elegáns francia stílus áll hozzád közelebb? Esetleg a japán minimalizmus?


Citrom, narancs, eper ennéd vagy fel is vennéd? Gasztronómiai minták a ruhákon. Tedd, ne tedd!

Farkas Ágota szuper tippekkel érkezik ez alkalommal is! 


„Nem nyerhetsz mindig kölyök!”


Vendégünk lesz TÓTH EDU, aki legújabb könyvéről mesél a reggelin!  A "??? ????ℎ???? ??????, ??̈???̈? - ?????????????́??? ??̈???́????", az apaság kihívásait, tanulságait, és persze vicces mozzanatait tárja elénk Edu szerethető, vicces stílusában.

A Libri könyvesbolt jóvoltából a helyszínen vásárolhattok könyvet, melyet Edu a helyszínen dedikál.

Velünk tart Bánfi Ákos, a Starbucks üzletvezetője, , aki a kávézás rejtelmeibe avat be bennünket és szuper nyereményjátékkal is érkezik! 

NUXE  márka jóvoltából beszélgetünk az őszi bőrápolásról is és bemutatjék legújabb termékeiket is! 

A Fashion reggeli vendége lesz Fehér Anna,  borkereskedő, borász, és gasztrokalandozó — magyarul: hivatásos ízvadász! Az ő szakmájában a bor nem csak ital, hanem életfilozófia – és néha mentőöv is egy hosszú nap végén. Tartsatok velünk a reggelin, ahol az ízek mesélnek, Anna pedig néha közbeszól egy sztorival (vagy kettővel).



Addig is a naptárba íjátok be és regisztráljatok az eseményre:

2025. szeptember 13. Fashion reggeli – Malom Központ

Regisztráció: [email protected]


Részletekért kövessétek a Facebook eseményünket:


https://www.facebook.com/events/897833172509138




TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:


A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Részvételi szándékodat jelezd mihamarabb a [email protected] e-mail-címen!