Alle Dienstleistungen

Információs pult Malom Központ, Kecskemét

Információs pult

Információra van szükséged? Tájékozódásban kérsz segítséget? Földszinti információs pultunkban hétfőtől szombatig 09:00-20:00 óráig, vasárnap pedig 09:00-18:00 óráig minden kérdésedre választ kapsz.

Vásárlási utalvánnyal lepnéd meg ismerősödet, barátait, itt azt is megveheted!

ATM Malom Központ, Kecskemét

ATM

Pénzt szeretnél felvenni? Ellenőrizni szeretnéd egyenleged? Állj meg valamelyik ATM-ünknél.

Földszint: OTP, Euronet ATM

P1. szint: Erste

3. emelet: Unicredit

Elektromos autó töltőállomás Malom Központ, Kecskemét

Elektromos autó töltőállomás

Kecskemét első elektromos töltőállomása a hét minden egyes napján várja ügyfeleit a P1-es parkoló szinten. A szolgáltatást bárki ingyenesen igénybe veheti, csupán a parkoló díjat kell kifizetni.

Egy óra és elektromos járműved már indulhat is! Addig pedig Te se unatkozz, ebédelj egy jót éttermeink valamelyikében vagy válogass üzleteink színes kínálatába.

Csekkautomata Malom Központ, Kecskemét

Csekkautomata

Unod a sorban állást a postán? Egyszerűsítsd csekkbefizetéseidet a Magyar Posta automatájának segítségével. Irány a -1-es szint!

Ajándékcsomagolás Malom Központ, Kecskemét

Ajándékcsomagolás

Legyen a Te ajándékod a legszebb! Egyedi, kreatív csomagolás az Attila Virágszalonban. Bízd a profikra és igyál egy kávét addig!

Családbarát Malom Központ, Kecskemét

Családbarát

Kisbabáddal is kényelmesen vásárolhatsz nálunk: baba-mama szobáinkban minden adott ahhoz, hogy bármikor megetethesd és tisztába tehesd gyermekedet.

Parkolóházunkban számos parkoló lett kialakítva családok részére a kényelmesebb közlekedés érdekében.

Telefontöltő Malom Központ, Kecskemét

Telefontöltő

A megújult ételudvaron kihelyezett töltőknek köszönhetően egyetlen fontos hívásról se maradsz le!

Free Wifi Malom Központ, Kecskemét

Free Wifi

Hogy semmi fontosról ne maradj le, a megújult 3. emeleten ingyenesen internetezhetsz mobiltelefonoddal vagy akár laptopoddal is.

Talált tárgyak Malom Központ, Kecskemét

Talált tárgyak

Ne ess azonnal kétségbe, ha nem találod valamidet! Minden talált tárgyat őrzünk, hogy bármikor visszakerülhessen gazdájához! Nyitvatartási időben érdeklődj az infopultnál, utána pedig a diszpécserünknél a +36 (70) 466 6308-as telefonszámon!

Malom Vásárlási utalvány Malom Központ, Kecskemét

Malom Vásárlási utalvány

Ha nincs ötleted, mivel lepd meg barátaidat, szeretteidet vagy munkatársaidat, akkor válaszd a Malom Vásárlási utalványt!
Vásárolj 1000, 2000 és 5000 Ft-os címletekben Malom Vásárlási utalványt, amely a bevásárlóközpont több mint 60 üzletében beváltható!
Az utalvány a földszinti információs pultnál vásárolható meg.

Gyerek menük az éttermekben és a moziban Malom Központ, Kecskemét

Gyerek menük az éttermekben és a moziban

Számos éttermünkben kedveskednek gyermekednek speciális menükkel és ajándékokkal. Így könnyebb a választás a legfiatalabb ínyenceknek is!

Mc Donald’s

Választható szendvicsek / harapnivalók

Hamburger, Sajtburger, Chicken burger, Halrudak, Chicken McNuggets® (4 db)

Választható köretek

Burgonya, Kertész saláta, Sárgarépa virágok

Választható üdítők

100% Cappy narancs dzsúsz Kubu 42% vegyes gyümölcslé 0,3l 100% Sió almalé 0,2l Bio tej 0,25l NaturAqua 0,5l

KFC

A Gyerek menüben grillezett csirkemellel készült iTwist, normál Longer szendvics és Kentucky fűszerezésű alsócomb közül választhatnak a legkisebbek. Köretként Piccolo salátát vagy kis adag sültburgonyát és narancs- vagy baracklevet kínálunk.

Figyelem! Minden Gyerek menühöz egy kis játékot adunk ajándékba. Így lesz teljes a öröm!

MOZI – Gyerek menü ( 1,5 liter Popcorn, 0,5 liter üdítő, nyalóka)
Játszóház Malom Központ, Kecskemét

Játszóház

Nem tudod kire bízni gyermekedet? Szükséged van pár szabad órára? A Kölyökpark majd segít! Gyermekfelügyelettel gondoskodnak arról, hogy Te gondtalanul intézhesd ügyeidet, míg gyermeked nagyszerűen érzi magát a játékok birodalmában.

Mozgáskorlátozottaknak Malom Központ, Kecskemét

Mozgáskorlátozottaknak

Mozgáskorlátozottak részére Malom Központ és parkolói 100%-osan akadálymentesítettek. Mozgáskorlátozottaknak gyalogosan (kerekes székkel) a legcélszerűbb a Főbejárat, Deák Tér felőli vagy az Északi térfal felőli bejáraton megközelíteni a Malom Központot. Autóval érkező vendégeink részére az összes parkolószinten kialakítottunk parkolóhelyeket, ahonnan liftekkel akadálymentesen juthatnak be az épületbe.

Autómosó Malom Központ, Kecskemét

Autómosó

Nem kell többet értékes idődet autómosásra pazarolni. Míg Te bevásárolsz, autódat tisztává varázsolják a P2-es parkoló szinten.

Gumiszervíz Malom Központ, Kecskemét

Gumiszervíz

Kecskemét egyetlen gumiszervize, amely a belvárosban található és a hét minden napján nyitva van. Nem kell várakoznod, hiszen számos dolgot csinálhatsz, míg elkészül az autód. Vásárolj vagy nézz meg egy filmet, amíg autód új abroncsokat kap.

Csomagküldés Malom Központ, Kecskemét

Csomagküldés

Minden egy helyen! Tudtad, hogy ha küldeményt vársz, kényelmesen át is veheted a 3. emeleten elhelyezett Foxpost csomagátvevő automatából vagy a PICK PACK Pontok egyikében? Várnak a csomagok!

Elsősegély Malom Központ, Kecskemét

Elsősegély

Bevásárlóközpontunkban elsősegély szolgálat működik.
Szükség esetén kérjük, fordulj a biztonsági szolgálatunk munkatársaihoz.

Defibrillátor a nap 24 órájában Malom Központ, Kecskemét

Defibrillátor a nap 24 órájában

A szívmegállás után néhány perc fontossága mára vélhetően közismert. Ezért mindenre kiterjedő oktatást kaptak bevásárlóközpontunk biztonsági szolgálatának a tagjai a defibrillátor használatáról. Elmondhatjuk, hogy ha valaki itt a bevásárló központon belül kerül olyan helyzetbe, hogy az életét egy ilyen eszköz esetleg megmentheti, akkor a huszonnégy órás biztonsági szolgálat eséllyel tud segíteni annak érdekében, hogy amíg a mentő meg nem érkezik, visszafordítható legyen a baj.

Nyomtatás, fénymásolás, spirálozás a hét minden napján Malom Központ, Kecskemét

Nyomtatás, fénymásolás, spirálozás a hét minden napján

Gondoltad volna, hogy jelenleg Kecskeméten hétköznap 18 óra után és hétvégén szombat déltől kizárólag a Malom Írószerben lehet fénymásoltatni, nyomtatni, lamináltatni, spiráloztatni? Mi ebben is segítünk a hét minden napján!