="Biztonságos

Biztonságos vásárlás

október-20 - január-31

Biztonságos vásárlás

 

Tegyünk együtt a saját és a környezetünk egészségének védelme érdekében!

 

Kérünk, hogy a saját és a többi látogató, vásárló, eladó egészségének megóvása érdekében légy figyelmes, előzékeny és tartsd be a közösségi tereinken is kihelyezett biztonsági előírásokat: 

  • Viselj szájmaszkot a bevásárlóközpont egész területén, üzleteinkben illetve a moziban is!*

  • Fertőtleníts! Bevásárlóközpontunk frekvantált területein fertőtlenítő autómatákat helyeztünk ki!

  • Ha teheted fizess érintésmentesen, bankkártyával

  • Tüsszentéskor, illetve köhögéskor tedd a szád elé a könyökhajlatod!

  • Ügyelj a gyakori, alapos kézmosásra, kéztisztításra!

  • Kérjük, tartsd a 1,5 méteres távolságot

* Kérünk, hogy a bevásárlóközpont egész területén (üzleteinkben és a moziban is) viselj szájmaszkot! A 2020.09.21-től alkalmazandó 431/2020 (IX.18) sz. kormányrendelet értelmében nem elegendő, ha arcodat csak sállal vagy kendővel takarod el.
A 468/2020. (X.29) számú kormányrendelet értelmében a bevásárlóközpontok közös területein továbbra is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. 

2020. november 02. napjától ugyanakkor a vendéglátó helyeken és a 3. emeleti ételudvar asztalainál is kizárólag az étel és ital fogyasztásának idejére vehető le a maszk. A várakozás, a sorbanállás, az étel elfogyasztását követő beszélgetés, fizetés, a tálca visszavitele idejére a maszk viselése kötelező, azt vissza kell venni! 

Amennyiben ezt elfelejted megtenni, az éttermek alkalmazottjai, a biztonsági szolgálat tagjai figyelmeztetni kötelesek a szabályos maszkviselés módjára. 

Ha ennek nem teszel eleget és nem veszed vissza a maszkot, el kell hagynod a bevásárló központ területét.

Ha az ismételt felszólításnak sem teszel eleget, rendőri intézkedést vonsz magadra. 

A maszkviselési kötelezettség 6 éven aluli gyermekek részére nem vonatkozik!

 

Ha véletlen otthon felejtetted, és a bevásárlóközpontba szájmaszk nélkül érkeztél, vagy a bevásárló központ területén a maszkod elveszik, alkalmatlanná válik a viselésre – leöntöd kávéval, elszakad stb. - akkor MI biztosítjuk ezt Neked a földszinti információs pultnál.

 

A szájmaszk biztosításáért pénzt nem kérünk, viszont adományodat elfogadjuk és azt a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány javára ajánljuk fel. Így a szájmaszkért fizetett adományoddal Te is hozzájárulsz a saját és a veled egy légtérben tartózkodók egészségének megőrzéséhez valamint támogatod a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványt

Kérjük figyelj arra, hogy a szájmaszkot helyesen viseld, a szádat és az orrodat is teljes egészében elfedve.

Kérjük hogy továbbra is kövessék a biztonságos vásárlásra vonatkozó javaslatainkat, hiszen minden egyes egyéni döntésnek fontos szerepen van.

 

Köszönjük, hogy vigyáztok egymásra!

#biztonságosvásárlás #vigyázzunkegymásra ​#vigyázunkrátok