Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormánya március 28. és április 11. között kijárási korlátozást rendelt el. Ennek értelmében lakóhelyünket, tartózkodási helyünket csak munkavégzés és az alapvető szükségletek céljából hagyhatjuk el.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az élelmiszerboltot, a patikát és a drogériát 9.00-12.00 óra között csak a 65 év felettiek látogathatják. További üzleteink a kormányhatározatokban meghatározottak szerint tarthatnak nyitva.

Kérünk mindenkit, hogy tartsák be a javasolt másfél méter távolságot egymástól!

Vásárlási utalványok levásárlása

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. március 1-je vagy azt követő lejárati dátumra eső Malom vásárlási utalványok beváltási (levásárlási) határideje meghosszabbításra kerül a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló rendelet kihirdetését követő hónap utolsó napjáig.

A további fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket/Benneteket! Köszönjük a megértést!

Tisztelettel:
Malom Üzemeltetés

="Mozgólépcső

Mozgólépcső VLOG 1. rész - Valentin nap

február-14 - december-30
Földszint, Malom Központ

Február 14. a szerelmesek napja. Még nem tudod mivel lepd meg Párod? Valami romantikus apróságra vagy egy örök emlékre gondolsz? Legyen szó bármelyikről is, Kata összegyűjtött nektek 14 tippet, ami elengedhetetlen a tökéletes Valentin naphoz!
Kattints és inspirálódj velünk Te is, a @Malom Központ üzleteinek széles kínálatából. 

#mozgólépcső #malomközpont #malomkecskemét #kecskemét #valentinnap #ajandék #tipp #szerelem #meglepetés #rózsa #bonbon #könyv #vacsi #ékszer #kávé #játék #pasik #csajok #parfüm #fotókönyv #mozi #wellneshétvége #fehérnemű