About Us

Üdvözöljük a Malom Központ oldalán!

Város az Alföld szívében

A kecskeméti Malom Központot a Nagytemplom és a Városháza, a beruházó által felújított Gáspár András körút, a megszépített Széchenyi- valamint Deák Ferenc terek ölelik körbe. A modernitás, a kereskedelem és a minőség együttesével egy új belvárost hozott létre.

A Malom a város szívében található, közúton több irányból is megközelíthető, tömegközlekedési szempontból kiemelkedően jó helyen fekszik. A közvetlen szomszédságában található Széchenyi téri buszpályaudvar a város minden pontjáról fogadja az utasokat.

Az év minden napján 24 órában 463 parkolóhely áll vendégeink szolgálatára. A 93 üzleten és az 5 termes multiplex mozin túl, az éttermek, a kávézók, fagylaltozók választéka bőven elegendő ahhoz, hogy vendégeink minden igényét kielégítse, legyen szó akár gyorsétteremről, a magyar, török, olasz vagy a kínai egzotikus ízek világáról.

Malom Központ – Minden egy helyen!

A tízszintes kecskeméti Malom Központ 2005-ös nyitása óta nem csak hogy elfogadottá, hanem kifejezetten keresetté vált a környékbeli lakosok és a városunkba látogatók körében. Szinte nincs olyan, amit nem találnak meg ebben az épületben a vásárlásra, kikapcsolódásra vágyó emberek mindamellett, hogy számos ügyet is intézhetnek itt. A vásárlók széles skálán válogathatnak rendhagyó pénzügyi szolgáltatásoktól a Bitcoin automatáig, gyors éttermi láncoktól a hagyományos magyar ízvilágú éttermekig. A szórakozni vágyók, pedig megtalálhatják a megfelelő programokat kisgyermek kortól nyugdíjas korig. Nem véletlen ez a színes paletta, hiszen a 96 üzlet között nemzetközi márkák, színvonalas éttermek, kávézók, az öttermes, 3 dimenziós multiplex mozi mellett bankfiók, gyógyszertár, illetve több irodai szolgáltatás is megtalálható. A háromszintes mélygarázs pedig megkönnyíti az autóval érkezők dolgát, hiszen napi 24 órában, 463 férőhellyel áll rendelkezésre.

Ám a kecskeméti Malom Központ nem csupán elhelyezkedése miatt tölt be központi szerepet Kecskemét és hatalmas vonzáskörzetének életében, hiszen jól tudjuk, nem elég az, hogy a belváros legforgalmasabb részén áll a modern komplexum. Ahhoz, hogy igazán működjön, jóval több kell! Ezért aztán arra törekszünk, hogy – a saját üzleteink folyamatos promócióján, programáradatán túl - bekapcsolódjunk a városi kulturális pezsgésbe is. Mondhatnánk azt is, központ a központban, mely kiváló találkozási pont minden korosztály számára.

A folyamatos fejlődés és jövőbe tekintés útján haladva, a Malom Központ a vásárlói élményt egy következő szintre emelte saját applikációjával, a My Way-el. Felhasználóbarát felület, modern megjelenés, átláthatóság, változatos nyeremények. Ezekkel a paraméterekkel indult útjára 2022 szeptemberében a My Way app, ami ma már meghaladja a 10.000 felhasználót.

Az épület átriumában található malomkő formájú szökőkút emlékeztet rá, hogy itt régen malom működött, és egyben központi szerepet tölt be, hiszen itt zajlik a rendezvényeink nagy része. Ezek pedig igen fontos szerepet töltenek be a Malom Központ életében, hiszen a hatalmas kínálatot, folyamatos megújulást hivatottak megmutatni kicsik és nagyok számára.

Célunk, hogy a vásárlás ne csupán szükségletek kielégítése, hanem igazán tartalmas élmény, kikapcsolódás legyen!