Malom Mozi

Nap
Dátum
Nyitvatartás
Most zárva!
május 28
Péntek
május 29
Szombat
május 30
Vasárnap
május 31
Hétfő
június 01
Kedd
június 02
Szerda
június 03
Csütörtök
június 04
Péntek
június 05
Szombat
június 06
Vasárnap
június 07
Hétfő
június 08
Kedd
június 09
Szerda
június 10

Tisztelt Mozilátogatók, Kedves Vendégeink!

A Kormány a 41./2020 (III.11.) Korm. rendeletben a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében halaszthatatlan intézkedéseket léptetett életbe. A meghozott intézkedések figyelembe vételével és azok betartásával tájékoztatjuk Önöket, hogy a Malom Mozi a veszélyhelyzet visszavonásáig IDEIGLENESEN NEM ÜZEMEL.

Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy a Malom Mozi működésével kapcsolatban bármilyen felmerülő kérdéseik és észrevételeik megválaszolására - pl. már kifizetett jegyek, foglalások, stb. - vezetői ügyeletet tartunk a Malom Mozi terültén az ideiglenes zárva tartás ideje alatt minden nap 11.00 óra és 19:00 óra között.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Malom Mozi Üzemeltetés.

A Malom Mozi Kecskemét város szívében, a Malom Bevásárló Központ 3. emeletén található. A filmszínház 2008 óta a legjobb filmekkel és rendezvényekkel vár minden egyes látogatót segítőkész és kedves alkalmazottaival. A széles filmkínálatnak, az udvarias kiszolgálásnak, a kedvező áraknak és a magas technikai háttérnek köszönhetően a mozi mind Kecskemét mind pedig a vidék egyik legkeresettebb és legközkedveltebb mozijává nőtte ki magát. Így ha valaki igazán jól akar szórakozni a Malom Mozi a legjobb hely rá!