Top Clean

Nap
Dátum
Nyitvatartás
Most zárva!
június 16
Hétfő
június 17
10:00 - 18:00
Kedd
június 18
10:00 - 18:00
Szerda
június 19
10:00 - 18:00
Csütörtök
június 20
10:00 - 18:00
Péntek
június 21
10:00 - 18:00
Szombat
június 22
10:00 - 18:00
Vasárnap
június 23
Zárva
Hétfő
június 24
10:00 - 18:00
Kedd
június 25
10:00 - 18:00
Szerda
június 26
10:00 - 18:00
Csütörtök
június 27
10:00 - 18:00
Péntek
június 28
10:00 - 18:00
Szombat
június 29
10:00 - 18:00

Top Clean Szolgáltatások bemutatása:

Szolgáltatások

Vegyi és nedves tisztítás, BIOCLEAN (Nedves tisztítás), Mosás, Folttisztítás, Tartásjavítás, Impregnálás, Szőnyegtisztítás, Bőrtisztítás és színezés, Motoros ruházat tisztítás, Ruhafestés – textilfestés, Varrás – Ruha szerviz, Vasalás.

Ruhatisztítás

Ruhatisztítás szolgáltatásunk keretében a teljes ruházatott tisztítjuk. Vevőink kényelme érdekében felár nélkül, rövid vállalási idő alatt végzünk felsőruházat tisztítási szolgáltatásokat.

Vállalási határidő: 1-2 nap
Ruhatisztítás tisztítás szolgáltatásunk keretében a teljes ruházatot tisztítjuk.

Női és férfi ruházat tisztítása:

Öltöny, nadrág, selyem nadrág, rövid nadrág, zakó, selyem blézer, blézer, szoknya, rakott szoknya, miniszoknya, mellény, steppelt mellény, műszőrme mellény, szövet sapka, kesztyű, nyakkendő, selyem nyakkendő, nyakkendő, sál, stóla, rövid kabát, hosszú kabát, átmeneti kabát, ballon kabát, műszőrme kabát, szőrmével bélelt ballon kabát, szabadidő  ruha, szabadidő nadrág, toll kabát, sí kabát, sí anorák, sí dzseki, sí öltöny, ruha, estélyi ruha, overál, selyem overál, talár, reverenda, pulóver, angóra pulóver, kasmír pulóver, selyem blúz, női blúz, ing, póló, munka ruha stb.

Hagyományos tisztítás

Más néven vegytisztítás, amely jelenleg a legelterjedtebb tisztítási mód. A tisztítás itt oldószerben nevezetesen perklóretilénben mint oldószerben történik. Az alkalmazott gépek mind tisztításra mind szárításra alkalmasak egyidejűleg és legújabb 5. generációsak.

BIO vagy Nedves tisztítás BIOCLEAN

A BIOCLEAN teljesen vegyszermentes vízben mint oldószerben végzett tisztítási eljárás, adalékként csak természetes alapú anyagokat használ. Az alkalmazott tisztítógép speciális mechanikájú és vezérlésű, és adagoló rendszerrel ellátott.

Folttisztítás

Minden tisztítási szolgáltatásunk alapárában tartalmazza folttisztítást is. Célirányos folttisztító szerek alkalmazásával. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tisztításra beadott darabok kellően higiénikusak és tiszták legyenek. 

Tartásjavítás

Tartás javítás szolgáltatás minden felsőruházatra ajánlható, mivel szinte minden anyagra használható. Nemcsak visszaadja a kelme formáját, hanem az ezzel kezelt ruha alakját, fazonját hosszabb használat esetén is megtartja és a tartás javító kellemesebbé teszi a tapintást is. Egyszóval a ruhának fokozott alakmegtartó képessége lesz.

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítást rövid határidővel vállaljuk. Hozza el üzletünkbe kedvenc szőnyegét, rongyszőnyegét, falvédőjét és minőségi szőnyegtisztítást kap elérhető áron. A minőségi szőnyegtisztítás során a  szőnyegek visszanyerik legjobb formájukat. Óvja meg családját a nem kívánatos portól és atkáktól.

Motoros bőr és szövet ruházat tisztítás

Vállaljuk bőrből és szövetekből készült protektoros motoros ruházatok szakszerű speciális tisztítását. A motoros ruhákat egy speciális tisztítási technológiával tisztítjuk meg. A ruhán lévő sár, bogár, és egyéb szennyeződések már az alap tisztítás során eltűnnek. Majd az eljárás végén egy védő impregnáló réteg kerül a ruhákra. A felfrissült színek miatt jobban láthatóvá válik a motoros  és a biztonságon túl szebbé is teszi a motorozást.

Ruhafestés – Textilfestés - Bőrfestés (színezés)

Szolgáltatásunk lényege, hogy megfakult vagy foltos, mosott, használt ruhák újrahordhatóságát biztosítjuk azáltal, hogy adott színekkel (nem színekre!) megfestjük a ruhadarabokat, ezzel biztosítjuk, hogy az adott szín és az eredeti szín összhatásaként keletkező homogén, egyenletes színű, használatra újra alkalmas ruhadarabokat a legtöbbször újszerű hatást keltő módon hordhassa a Megrendelő. A festést egy központi műhelyben végezzük. A szállításhoz képesti megrendelés időpontjától függően min. egy hét, max. 2 hét, amennyiben a festés problémamentes.

Vasalás

Minden tisztítási szolgáltatás tartalmazza a vasalást. Így nyújtva teljes körű megoldást a ruhatisztításra fokozva az ön kényelmét. Válassza ön is a teljes körű tisztítási szolgáltatásunkat. Fordítsa idejét fontosabb dolgokra. keresse tisztítóinkat minden nagyobb áruházban. Lehetséges-e csak vasalási szolgáltatást igénybe venni az adott tételre vonatkozó tisztítási ár 50%-ká ért.