1. magyar thriller, magyarul beszélõ
  2. rendezõ: Ujj Mészáros Károly
  3. szereplõk: Balsai Mónika, Kulka János, Básti Juli, Szirtes Ági, Fekete Ernõ, Kõszegi Ákos, Schneider Zoltán
  4. 114 min

Éva (Balsai Móni) zseniális rendõr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik, ott is észreveszi a bûnt, ahol minden más zsaru legfeljebb balesetet sejt. Neki tûnik fel az is, hogy a Budapesten rövid idõn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság között összefüggés lehet.
Ám Éva rég nem nyomoz. A magánnyal és a félelmeivel küzd, képtelen részt venni a fõvárosi rendõrség munkájában, és kamaszodó, saját problémáival küszködõ lányával sem találja meg a hangot.
A város választások elõtt áll. Az utcákon eluralkodik a káosz. Vandálok, tüntetõk, anarchisták teszik lehetetlenné a békés életet – az egyenruhások nem érnek rá egy kétséges, bizonyíthatatlan üggyel foglalkozni.
Csakhogy felkerül a központba egy új tiszt. Péter (Schmied Zoltán) más, mint a többiek, felfedezi kolléganõje különleges tehetségét… és meglátja benne a nõt is. Együtt erednek a mindeddig felderítetlen esetek nyomába: egyre jobban belekeverednek egy szövevényes, félelmetes bûncselekmény-sorozatba, amelynek gyökerei messzire vezetnek.

ONLINE JEGYFOGLALÁS:

  1. 2018-11-13 16:00  (T:4) 
  2. 2018-11-14 16:00  (T:4)