Insidious: Az utolsó kulcs

  1. kanadai-amerikai horror, magyarul beszélõ
  2. rendezõ: Adam Robitel
  3. szereplõk: Javier Botet, Josh Stewart, Lin Shaye, Kirk Acevedo
  4. 103 min

Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességû asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belõle, és õ meghal – de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak.
Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézõit, méghozzá abba a házba, amelyrõl a szellemûzõ csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülõházába.
Amikor egy kétségbeesett férfi hívja õket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is.
Õ és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is – a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.
James Wan producer horrorjai egytõl egyig telitalálatok: a Démonok között és a Fûrész-sorozat, az Amikor kialszik a fény és az Annabelle
mind a mûfaj legnépszerûbb filmjeivé és kasszasikerré váltak az egész világon és Magyarországon is.

ONLINE JEGYFOGLALÁS:

  1. 2018-01-21 21:30  (T:2) 
  2. 2018-01-22 21:30  (T:2) 
  3. 2018-01-23 21:30  (T:2) 
  4. 2018-01-24 21:30  (T:2)