="FASHION

FASHION REGGELI

december-09 - december-09

Milyen programokkal várunk Benneteket?


Ezen a délelőttön a csillogás kap főszerepet! 


Jön a karácsony, nyomában szorosan a szilveszterrel, engedd, hogy magával ragadjon a hangulat már most, december 9-én a Fashion reggelin!


Lesz divat előrejelzés, pezsgőkóstolás és finom falatok is.


 • party outfit rejtelmeibe  – avat be bennünket Farkas Ágota stylist.


Szerinted milyen az igazi paty outfit? Szexi? Rövid? Hosszú? Csillog? Ezekre a kérdésekre mind választ kapsz tőlem a fashion reggelin. A jó hangulathoz pedig hozok majd elrettentő példákat is. Gyere el é hozd magaddal egy barátnődet is. Na meg persze a jó kedvedet se hagyd otthon. • betekintést nyerhetünk a csillogó sminkek világába a DOUGLAS sminkmestere, Tóth Kata segítségével


 • A rendezvény vendége Fehér Anna kecskeméti borkereskedő – ezúttal a pezsgők fantasztikus világát ismerteti velünk


 • Sikerkönyvét és annak történetét hozza el nekünk – Török András író


 • Jókedv, derű, humor, kacagás, tehetség, nőiesség, coolság, stílus, önazonosság, egyediség, csillogás – bemutatkozik Venczli Zóra, aki 2023/24-es évadtól kezdve a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatát erősíti.Egy bohém lány, aki mellett egyszerűen lehetetlen unatkozni. Árad belőle a tiszta szeretet és az önzetlenség: nagyszerű, támogató testvér és gyermek, közvetlen és mérhetetlenül kedves ember, kivételes tehetségű színésznő és énekes, kreatív és sokoldalú művész, igaz barát. Ő tényleg megtalálja a csillogást a legapróbb és legkilátástalanabb helyzetekben is, éppen ezért valószínűleg hasznos tanácsokkal tud majd szolgálni nőtársainak nem csupán az ünnepi kavalkád idejére, de a hétköznapokra is. 

Két évvel ezelőtt egy ország ismerte és szerette meg őt a tévéképernyők előtt a TV2 Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsorában, ahol nem csupán tehetségével, de személyiségével is lenyűgözött mindenkit. Egy igazi ikon, egy olyan karakter, akiért minden vasárnap este érdemes bekapcsolni a televíziót, és aki az ott ülő zsűri szerint is erre a pályára született. „Annyira jól létezel a színpadon, elképesztő, ahogy színészkedsz a produkció közben, ahogy eljátszod az arcoddal a szituációt, ez az, amit nem lehet tanítani! A legfontosabb benned megvan, ami a zenei pályához kell előadóként!” – fogalmazott már a kezdetek kezdetén Majka, és nagyon úgy tűnik, hogy jól ítélte meg. 

A 2023/24-es évadtól kezdve ugyanis Zóra a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatát erősíti, ám nem ez az első találkozása a teátrummal. Az elmúlt években többször segítette ki a csapatot beugrásával, mostanra pedig meghatározó és stabil pontja a társulatnak. A nagyszínházi zenés előadásokban éppúgy brillírozik, mint a komolyabb hangvételű prózai darabokban vagy vígjátékokban. Rövid idő alatt alkalma nyílt rá, hogy megcsillogtassa tehetségét a három kecskeméti játszóhely mindegyikén, mindeközben pedig Budapesten is aktív résztvevője a színházi és televíziós életnek egyaránt.


 • Betekinthetünk a 2023-as karácsonyi és szilveszteri lakás és dekor trendekbe is Somoskövi-Mancz Tímea lakberendező segítségével.Meghívott vendégek:


 • Farkas Ágota – Szín – és stílustanácsadó

 • Venczli Zóra  - a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze

 • Fehér Anna Luca – Bortechnológus

 • Somoskövi-Mancz Tímea – Lakberendező

 • Török András – író

 • Tóth Kata – Douglas smink mester
DRESS CODE:


Az ünnepi csillogás jegyében kérünk, hogy az öltözéked is alkalmi legyen. Minden alkalommal megválasztjuk a legstílusosabb hölgyet. Az idei èv utolsó fashion reggelijén a leginkább alkalomhoz illő szett fogja elvinni a díjat!


A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

[email protected]

Regisztrációdat egy visszaigazoló emaillel válik véglegessé.


Rendezvény helyszíne:

Malom Mozi 


További részletek a MyWay applikációban, vagy facebook eseményünkben:

https://www.facebook.com/events/873430157185988