="Hamarosan

Hamarosan Valentin nap!

február-14 - február-14

Hamarosan Valentin nap!


Február 14. A szerelmesek napja.

A Valentin nap egy csodás ünnep és alkalom arra, hogy kimutassuk érzelmeinket szerelmünknek, egy apró ajándékkal emlékeztetve őt arra, hogy fontos számunkra.

Tény és való, hogy az év minden napján szeretjük a párunkat, ez természetes. 

Ne feledkezz meg máskor sem arról, hogy kedveskedj neki, MI imádjuk az ünnepeket, imádunk ajándékozni, nincs ez másképp Valentin napon sem. 

Ezért készültünk nektek egy kis meglepetéssel:

Vásárolj 5.000 Ft értékben vagy 5.000 Ft felett 2022. február 14-én a Malom Központ üzleteiben és mi megajándékozunk!

Ha 2022. február 14-én 9:00 – 18:00 között, az információs pultban bemutatod a valentin napi vásárlást igazoló blokkot, a fent nevezett értékben, akkor egy „LOVE ZSETON – egy zsák élménnyel” kedveskedünk Neked! Ami tökéletes kiegészítője lesz a Valentin napi ajándékodnak.

Shoppingra és meglepetésekre fel!


És íme néhány ajándék ötlet:

  • A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út, ezért a különleges csoki tökéletes ajándék lehet.

Válaszd a Cadeau Bonbonsziget csokoládé különlegességeit. 


  • Ajándékozz Szerelmednek különleges rózsát. Szerezz örömet az Attila Virágszalon szépséges ajándéktárgyaival és virágos csodáival. Akár házhozszállítással!


  • Egy jó könyvvel sosem lehet melléfogni. Esetleg választhatsz egy romantikus szerelmes olvasmányt, vagy egy hangoskönyvet, melyet útközben is hallgathat párod. Irány 3. emeleti Libri Könyváruházunk, ahol szakértő kollégák segítenek a választásban.   • Egy finom bor vagy egy édes pezsgő megadja az otthoni romantika alaphangulatát. Ha párod inkább a különleges söröket kedveli, akkor is megtalálod a megfelelőt Príma Élelmiszer Áruházunk kínálatában.


  • A szerelem ünnepén fedezd fel az INTIMISSIMI Valentin napi kollekcióját is. A sokat sejtető csipke a legelegánsabb színben –fekete. Tuti befutó lesz mindkét fél számára!

 

  • Calzedonia üzletünk Valentin napi kínálatában is biztos megtalálod a számodra vagy párod számára legmegfelelőbb ajándékot. Legyen szó egy szexi comfixről vagy egy cuki szívecskés zokniról. 


További ötletekért kövesd facebook eseményünket:

https://www.facebook.com/events/1105970603499000

 

Január 30-án érkezik a Mozgólépcső VLOG legújabb része, melyben különleges valentin napi ajándék ötletekkel készülünk!

 

És kövesd a Malom Központ facebbok és instagram oldalát:

facebook.com/malomkozpont

instagram.com/malomkozpont

 

Boldog Valentin napot mindenkinek!