="BAG

BAG to school Adománygyűjtés

június-01 - augusztus-01

BAG to school Adománygyűjtés

 

A világon mindenhol a koronavírus-járvány okozta megváltozott körülmények miatt sok, amúgy is hátrányos helyzetű család került még nehezebb anyagi helyzetbe, különösen igaz ez az afrikai országokban élő családokra. Még csak most kezdődik a nyári szünidő, amely a legtöbb gyermeknek a felhőtlen pihenés jegyében telik, de az Afrika Határok Nélkül Alapítvány az előgondoskodás jegyében, már most azon munkálkodik, hogy megkönnyítse az iskolakezdést a tanzániai Green Eden Iskolába járó gyerekek családjai számára. 

 

“Bag to school”  projekt névvel , iskolatáska gyűjtést indítunk a rászoruló gyerekek számára.

 

A cél 350 db iskolatáska összegyűjtése.

 

Ez a kezdeményezés hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon. Az elmúlt években több alapítvány eredményes gyűjtésén keresztül, rengeteg rászoruló gyerek számára könnyítették meg az iskolakezdés. Innen jött az ötlet, indítunk mi is egy iskolatáska gyűjtést. 

 

Amennyiben szeretnél csatlakozni kérlek add le az iskolatáskát gyűjtőpontjaink egyikén vagy ha nem tudsz iskolatáskát küldeni, anyagi támogatással is segítheted a programot. A rászoruló gyerekek iskolakezdésére szánt összegét az Afrika Határok Nélkül Alapítvány, K&H Banknál vezetett 11711106-20004965-00000000 számlaszámra,  “Bag to school” közleménnyel tudod átutalni. A befolyt összegből megvesszük mi a táskákat, tanszereket. 

 

Gyűjtés időtartama: 2021. június 1. - 2021. augusztus 1. 

Helyszín: Malom Központ - Információs pult

 

Mint minden adományozásnál, most is fontos, hogy az adományozók olyan ajándékot hozzanak, amit maguk is szívesen elfogadnának.

 

Mitől lesz egy  iskolatáska #bagtoschool táska?

- Tisztítsátok ki együtt azt az iskolatáskát, amit a gyerekek kinőttek, meguntak, vagy a következő tanévben már nem használnak

- Írjatok egy rövid, biztató üzenetet annak a gyermeknek, aki kapja majd a táskát

 

Postai küldeményként az alapítvány székhelyére : Afrika Határok Nélkül Alapítvány, Istenmezeje, Kossuth út 30.

 

További kérdéseiket az [email protected]com email címen várjuk.