="ÚJRA

ÚJRA VÁR AZ ÉTELUDVAR!

május-13 - augusztus-13

ÚJRA VÁR AZ ÉTELUDVAR!

Éttermeink finomságait újra, helyben is elfogyaszthatjátok!


Örömmel értesítünk Benneteket, hogy hosszú hónapok után, végre újra lehetőség nyílik a helyben fogyasztásra 3. emeleti ételudvarunkon.


Éttermeink és mi is vissza várunk!

Egyetek egy jót, nem kapkodva, szaladva, zacskóból! Kóstoljátok meg éttermeink újdonságait vagy éljetek a kuponos akciós lehetőségekkel! 


Kérjük, ételudvarunkon tartsd be az alábbi szabályokat:

  • Helyben fogyasztásra szánt étel és ital vásárlására kizárólag érvényes védettségi igazolvány valamint személyigazolvány egyidejű felmutatásával van lehetőség 

(kivéve a kiskorúakat, akik az étterem területén belüli csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyelete mellett jogosultak tartózkodni és a megrendelt ételt, illetve italt elfogyasztani).

 

  • Helyben történő fogyasztásra csak a kijelölt étkezőzónában van lehetőség.

 

  • Vendéglátóegységeink üzemeltetői a helyben történő fogyasztásra szánt étel megvásárlásakor is ellenőrzik az érvényes védettségi igazolás meglétét, melyhez kérhetik a személyazonosság igazolását is. Ugyanez érvényes az ételudvarban kialakított étkezőzónába történő belépésre is.

 

  • Az étkezőzónán kívül, a bevásárlóközpont közösségi tereiben továbbra is tilos az étel- és italfogyasztás, és kötelező a maszkviselés valamint a 1,5 méteres védőtávolság betartása.

 

  • Az étkezőzónában csak az asztalnál ülve, a fogyasztás időtartamára nem kötelező a maszkviselés.

 

  • Az ételudvaron található étkezőzónák minden nap nyitva tartanak 9:00-21:00 között. 

Köszönjük együttműködéseteket!